Unieke producten bij GluutlooZ & Zo

Unieke producten bij GluutlooZ & Zo

Silvia Gottschall

04-05-2020

Unieke producten.....

Mijn hobby was en is altijd taarten, gebak en koekjes maken. Je kan nu wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is, zo eentje waar je nooit genoeg van krijg. Zowel in de lunchroom als in de winkel wordt het gebak zeer gewaardeerd. GluutlooZ heeft niet alleen gluten vrij gebak maar sommige zijn ook nog eens lactosevrij en of suikervrij.Zo is de tompouce een hardloper waarvoor zelfs mensen die geen dieetvorm hebben gewoon naar ons komen, speciaal voor de tompouce.

En dan hoor je ineens dat je genomineerd ben voor ondernemer van het jaar, zo super leuk, daarvoor komt ook de jury langs om te beoordelen, daar moet natuurlijk een taart voor gemaakt worden zodat er geproef en gekeurd kan worden hoe een taart zonder gluten smaakt, En hij wordt goed beoordeeld. Het is een nek aan nek race maar uit eindelijk wordt GluutlooZ & Zo tweede waar ik supertrots op ben.

Later in het jaar wordt GluutlooZ genomineerd voor winkelier van het jaar in de categorie bakkers.

Weer ga ik aan de slag om zoveel mogelijk stemmen te krijgen en ook daar word ik beordeeeld door een jury. En dan is de uitslag daar ….... GluutlooZ& Zo mag zich WINKELIER VAN HET JAAR 2019 noemen.... Daar wordt je toch blij trots.

Ondertussen bak ik er op los Bokkenpootjes , Roze koek, enz.... En......een koekje bij de koffie.

'Het koekje” daar praat iedereen over, wat is het voor koekje, wat zit erin , waar smaakt het naar?

Het is een koekje wat ikzelf ontwikkeld heb, dit heeft dus nog geen naam, Ik plaats een vraag op facebook, wie weet een naam voor 'het koekje'? Uiteindelijk is het BRIELSCHE SILLOOZ geworden, Vernoemd waar het gemaakt is , door wie en de winkel. Ben je nieuwsgierig geworden kom gerust eens proeven.

Groetjes en tot het volgende blog!