eindelijk weer een blog

eindelijk weer een blog

Silvia Gottschall

19-08-2020

Eindelijk weer een Blog,

 

PPPfffff, eindelijk weer een blog, het heeft te lang geduurd, maar het is heel erg druk. Super leuk keihard werken, erg veel bakken en keuzes maken. Wat kan ik in de dagen doen, die we open zijn?

In ieder geval zorgen dat er heeeeel veeel gebak is en nog eens heeeeel veeeel Brielsche SillooZ, dus dat is aan de bak en bakken maar........

 

Het is en blijft dankbaar werk, als ik de reacties lees in het dagboek dan ben ik alleen maar trots en blij dat ik dit werk mag doen, ondanks dat het dagen van 12 uur zijn. Er was een meisje en die zei, dit is het allerlekkerste wat ik ooit gegeten heb. Nou dan schiet ik toch even vol.

 

Maar na al dat werken moet er ook gegeten worden. Dan maak ik het liefst eigelijk iets makkelijks, maar het moet dan ook lekker zijn. Nu hebben we in de winkel een paar soorten Gnocchi, daar  heb ik een lekker recept van.

 

Wat heb je nodig????

 

1 pak Gnocchi pompoen

1 pakje soja kookroom ( ik maak het gluten en lactosevrij) kan ook gewone kookroom zijn.

Lente ui

champignons

uit gebakken spekjes

lactosevrije geraspte kaas (Violife) kan ook gewone kaas zijn.

Blokjes gerookte zalm.

Olie of plantaardige bakboter

peper en zout.

 

Kook de Gnocchi 2 minuten en giet deze af.

Bak de champignons in olie of plantaardige bakboter voeg de lente ui toe.

Daarna de kookroom en deuitgebakken spekjes verwarm die goed door en voeg als laatste de zalm toe, dithoef je alleen maar te verwarmen, dan de gnocchi en klaar is het.

Serveer het op een bord en strooi er de gerapte kaas overen naarsmaak peper en zout.

Binnen 10 minuten heb je een heerlijke warme maaltijd.

 

De Gnocchi is verkrijgbaar in de winkel , in de smaken Naturel aardapppel, Pompoen,Spinazie, en naturel mini.

 

EET SMAKELIJK.........