1 Juni 12.00 uur

1 Juni 12.00 uur

Silvia Gottschall

01-06-2020

1 Juni 2020 …...

 

We mogen weer, jazeker we mogen weer open met onze lunchroom en het terras.

Wel met het in achtneming van de coronaregel, dan blijkt in een ruime zoals onze lunchroom toch dat het heel beperkt is 1,5 meter afstand. Maar met een beetje creatieviteit is het dan toch gelukt.

 

Pppppfff en dan maar hopen dat er weer gasten komen, wat nu toch heel erg nodig is om te kunnen blijven bestaan, zoals zoveel met mij. We houden de moed erin en zetten alle zeilen bij.

 

En dan is het zover, klokslag 12 uur gaan we van start, en inderdaad er zijn gasten die hebben gereserveerd en er komen er ook aanwaaien en reserveren ter plekke. Een en al vrolijkheid, een ieder houdt zich ook aan de regels, de checklist is geen probleem. Over en weer worden er grapjes gemaakt, dat maaakt het weer luchtiger.

 

En dan de eerste lunch weer maken, wat wordt ik daar blij van, stiekem schiet ik even vol.

De geur van heerlijk gebakken champignons of een 12 uurtje,wat heb ik dat gemist en wat heb ik jullie als gasten gemist. Helemaal blij . Ook de gasten die vandaag er zijn zie ik volop genieten van hun heerlijke lunch. Of gewoon een simpel kopje koffie met mijn eigen Brielsche SillooZ en een super vers gebakje, puur genieten.

 

GluutlooZ & Zo leeft weer, hetzij beperkt maar vol goede moed. Mijn eerste gast zei; ik had er 100 kilometer fietsen voor over...... Op naar de zomer met heeeeeel veeeeel gezondheid........

 

Groetjes Silvia.