Vervolg het ontstaan van GluutlooZ&Zo

Vervolg het ontstaan van GluutlooZ&Zo

Silvia Gottschall

13-04-2020

Het vervolg van het ontstaan van GluutlooZ&Zo

Hoe  ga je je winkel inrichten? Hmmnnn daar had ik zo mijn gedachten wel over, op zoek naar schapmateriaal, wat wordt het assortiment, vriezer aanschaffen die geschikt is voor klanten zodat de producten zichtbaar zijn, bij welke groothandels moet ik zijn... Doordat ik zelf coeliakie heb, kan ik wel aardig inschatten wat ik voor assortiment wilde hebben.

 

Noodzakelijke producten, zoals pasta's, kruiden en sausen, crackers, koekjes, en nog veel meer....

Erg hard werken, maar super leuk. 1 mei 2017 wilde ik klaar zijn en open gaan, dus stevig aanpoten. Maar we redden het, en zijn op tijd voor de opening. Super leuk, veel reacties en heel veel belangstelling, gebak had ik gemaakt als proeverij met wat ik als assortiment wilde maken, want al het gebak wat GluutlooZ&Zo verkoopt maak ik zelf en is niet van'” echt'” te onderscheiden!

 

1 á 2 maanden na de opening merkte ik dat ik iets miste, iets waardoor ik GluutlooZ&Zo wilde laten onderscheiden van andere winkel / lunchrooms. Ja ik onderscheidde me al doordat we compleet glutenvrij zijn, maar ….... Ik ben gaan zoeken en kwam in contact met “mijn” bakker.

Ik kreeg allerlei soorten brood, en met de opdracht ga jij dit maar een proberen en laat weten wat je ervan vindt.

 

Zo gezegd en zo gedaan, ik heb een week lang alleen maar brood gegeten, er van alles mee gedaan.

Tosti, wentelteefje, met gebakken ei, broodje uit de oven, brood met kroket, kaas-ui stokbrood, invriezen en weer ontdooien en eten noem maar op. Er ging een wereld voor mij open.....

DAT IS HET!!!! Daar onderscheid GluutlooZ&Zo zich met heerlijk vers brood, vanaf die tijd is dat in het assortiment en niet meer weg te denken. Dit is 1 van de producten waardoor mensen graag naar ons komen, in een volgende blog meer over unieke producten.

 

Groetjes Silvia.